22.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
spot_img

10 cărți de neuitat pentru copii din colecția „Ap!olodoria” de la Editura ap!

Editura ap! aduce un univers de povești magice și lecții de viață pentru micuții cititori, prin intermediul Ap!olodoria, o colecție specială de cărți pentru copii și adolescenți, menită să le deschidă uși spre aventuri extraordinare, să le stimuleze imaginația și să le transmită valori esențiale. Aceste cărți nu doar că îi vor încânta pe cei mici, dar le vor hrăni imaginația și sufletul, ajutându-i să descopere valori esențiale și să se bucure de minunile din jurul lor.

Prin intermediul acestor cărți captivante, cititorii tineri pot explora lumi fantastice, pot învăța despre valori morale și pot dezvolta abilități de gândire critică, toate într-un mod distractiv și educativ. Astfel, ap! își continuă misiunea de a inspira cititorii de toate vârstele, prin povești educative, pline de tâlc. Ap!olodoria: împreună creștem cititori, pagină cu pagină. Colecția cuprinde 25 de povești educative ilustrate atrăgător și este în continuă creștere, pentru a veni atât în sprijinul copiilor, cât și în sprijinul părinților și al bunicilor.

Iată câteva dintre poveștile din colecția „Ap!olodoria”, care vor completa biblioteca micilor cititori:

O lectură care ajută copiii să trăiască conform principiilor de responsabilitate, planificare, respect pentru alții, muncă în echipă și echilibru.

Povestea emoționantă a unui câine-lup pe nume Simba, care învață să nu se dea bătut.

O carte plină de versuri și imagini colorate, care aduce împreună bunicii și nepoții.

O cărticică cu ilustrații frumos colorate și cuvinte atent alese pentru a răspunde la întrebarea „Cum este Dumnezeu?”.

O poveste despre un urs morocănos și singuratic, care își găsește fericirea în lucruri mici.

O carte nemaipomenită și foarte apreciată la nivel internațional, care inspiră copiii să își recunoască unicitatea și puterea interioară.

O carte interactivă care implică cititorul în desfășurarea poveștii, cu care părinții și copiii se vor distra pe cinste.

O altă carte importantă semnată de Dr. Wayne W. Dyer, cu lecții despre valoarea personală și gestionarea banilor.

O poveste despre percepțiile și gândurile copiilor.

Povestea unui băiețel care învață importanța depășirii scuzelor pentru a-și atinge potențialul.

Cărțile menționate pot fi achiziționate cu o reducere de 40%. Pachetul poate fi achiziționat accesând următorul link: Pachet 10 cărți pentru copii.

Luna copiilor vine cu multe surprize pe site-ul ACT și Politon!

Pe lângă acest pachet special, vă invităm să explorați și alte pachete și promoții dedicate celor mici, disponibile pe site-ul nostru. Luna copiilor aduce bucurii nenumărate și ocazii unice de a oferi daruri de mare valoare micuților voștri. Descoperiți întreaga gamă de oferte și surprize pe site-ul ACT și Politon.

Dacă vreți să sădiți frumosul în mintea copiilor voștri, oferiți-le cărți. Cărțile sunt cheia spre lumi magice și calea către a deveni mici supereroi!

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,800AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT