27.6 C
București
joi, iunie 13, 2024
spot_img

500 de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă și căldură

Aproximativ 500 de blocuri din mai multe zone ale Capitalei au rămas fără apă caldă și încălzire, ca urmare a unei avarii produse la Magistrala Grivița, pe Șoseaua Orhideelor, a anunțat miercuri compania Termoenergetica.
Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă, miercuri, că din cauza unei avarii produse la Magistrala Grivița, pe Șoseaua Orhideelor, furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire va fi sistată pentru aproximativ 500 de blocuri din următoarele zone: Calea Giulești, Bulevardele Iancu de Hunedoara și Banu Manta, Șoseaua Nicolae Titulescu, Calea Dorobanți, Calea Floreasca, strada Nicolae Caramfil din Sectorul 1, Șoseaua Ștefan cel Mare din Sectorul 2, precum și strada Nicolae Filimon, Calea Griviței, Bulevardul Constructorilor și complexul studențesc Regie din Sectorul 6 al Capitalei:
„Avaria s-a produs în zona Podului Grozăvești, pe conducta cu diametrul de 1000mm. Au fost deja începute, în regim de urgență, manevrele de sectorizare, închidere și golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparația avariei și încărcarea magistralei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură va fi sistată până în data de 15 decembrie 2023, ora 23.30.
Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție
lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Pe măsură ce intervențiile se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.
Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,800AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT