3.1 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
spot_img

Astăzi se deschide stația de metrou Tudor Arghezi, construită de la zero în Sectorul 4

Stația de metrou Tudor Arghezi de pe Șoseaua Berceni devine operațională de miercuri. Circulația trenurilor de metrou se va face într-un sistem de tip pendulă, între Tudor Arghezi și Berceni, urmând ca, ulterior, preluarea fluxului de călători să se facă „în lung”, până la Pipera.

Stația de metrou Tudor Arghezi de pe Șoseaua Berceni, construită de la zero de către comunitatea Sectorului 4, va deveni operațională miercuri, la ora 11.30.

Primăria Sectorului 4 anunță că, potrivit graficului aprobat de Metrorex, circulația trenurilor de metrou se va face într-un sistem de tip pendulă, între stațiile Tudor Arghezi și Berceni, urmând ca, ulterior, după finalizarea lucrărilor la sistemul de automatizare, preluarea fluxului de călători să se facă „în lung”, de la stația Tudor Arghezi până la stația Pipera.

Intervalul de circulație a trenurilor între stațiile Berceni și Tudor Arghezi va fi, într-o primă fază, de 8 minute, pentru ca apoi, acest interval să fie redus la 4 minute.

Odată cu darea în folosință a acestui obiectiv de investiții, va fi deschisă publicului și parcarea de tip park&ride, cu o capacitate de peste 350 de locuri, ce deservește noua stație de metrou.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,400AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT