32.1 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
spot_img

Bucureștenii și turiștii vor ajunge mai repede cu autobuzul din centrul Capitalei până la Aeroportul Otopeni. Ce schimbări sunt anunțate din 2 decembrie

Primarul general al Capitalei a anunțat că, începând cu 2 decembrie, oamenii vor ajunge mai repede cu autobuzul din centrul Capitalei până la Aeroportul Otopeni, menționând că linia cu indicativul 783 devine 100:

„De sâmbătă, 2 decembrie, se va putea ajunge cu autobuzul mai rapid din centrul Bucureștiului până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni.
Linia 783 devine 100, iar autobuzul va opri doar în stațiile care sunt principalele puncte de legătură cu alte linii importante: Piața Unirii, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Presei, Aeroport Băneasa, Primăria Otopeni, Aeroport Henri Coandă (Plecări), Aeroport Henri Coandă (Sosiri).
Pe sensul spre Piața Unirii vor fi efectuate opriri în stațiile: Aeroport Henri Coandă, Primăria Otopeni, Aeroport Băneasa, Piața Presei, Piața Victoriei, Piața Romană, Piața 21 Decembrie 1989, Piața Unirii.
Linia 100 va funcționa 24 de ore din 24, iar intervalul de succedare între vehicule va fi de 15 minute ziua și 30 de minute noaptea.
Tot de sâmbătă, 2 decembrie, traseul liniei de autobuz 442 va fi modificat, cu trecere pe la Aeroportul „Henri Coandă”.
Parcul de vehicule al liniei 442 va fi suplimentat, astfel că autobuzele vor circula la un interval de 20 de minute la orele de vârf.
Cele două decizii au fost luate ca urmare a numeroaselor sugestii venite din partea bucureștenilor și a datelor culese din teren.”, transmite Nicușor Dan.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,800AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT