21.6 C
București
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Circulaţia pe Podul Prieteniei, Giurgiu-Ruse, Bulgaria, a fost reluată pe ambele sensuri

Circulaţia pe Podul Prieteniei, Giurgiu-Ruse, Bulgaria, a fost reluată pe ambele sensuri de deplasare după ce s-au finalizat lucrările de reparaţie la rosturile de dilatare pe partea bulgară a podului, lucrări începute în luna noiembrie.

„Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către autorităţile de frontieră bulgare cu privire la faptul că au fost finalizate lucrările de reparaţie pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu. La momentul actual, circulaţia se desfăşoară în condiţii optime pe ambele sensuri de deplasare. În cazul în care se vor crea aglomerări în contextul sărbătorilor de sfârşit de an, vor fi suplimentate arterele de control, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de trecere a frontierei’, se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ITPF Giurgiu.

Reamintim faptul că, în data de 20 noiembrie 2023, vecinii bulgari au demarat lucrări de reparaţii la rosturile de dilatare, pe partea bulgară a podului, fapt pentru care de atunci şi până acum, traficul pe Podul Prieteniei s-a desfăşurat alternativ, pe o singură bandă de circulaţie.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România, prin PTF Giurgiu, pentru autoturisme, este de 30 de minute şi de 20 de minute pe sensul de intrare în ţară, iar pentru camioane timpul de aşteptare la controlul de frontieră este de 30 de minute atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din România.

 

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,700AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT