0.7 C
București
joi, decembrie 7, 2023
spot_img

CNAIR a terminat de numărat șuruburile de la podul suspendat peste Dunăre de la Brăila

Numărătoarea șuruburilor de la podul peste Dunăre de la Brăila s-a încheiat, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Operațiunea a început după apariția pe rețelele de socializare a unei filmări cu un cetățean care desface cu mâna numeroase șuruburi din sistemul de prindere a unei părți metalice. De asemenea, un europarlamentar român a anunțat că va prezenta situația și va cere explicații Comisiei Europene.

CNAIR a anunța că 400 de șuruburi din totalul de 100.000 nu erau strânse corespunzător.

„Astăzi (sâmbătă n.r.) a fost finalizat procesul de verificare a tuturor șuruburilor parapetului de siguranță de pe Podul Suspendat peste Dunăre de la Brăila (calea 1 și calea 2). Din totalul de 100.000 de șuruburi, au fost slăbite un număr de 401, ceea ce înseamnă aproximativ 0,4% din totalul acestor elemente”, au anunțat reprezentanții CNAIR pe Facebook.

Potrivit Mediafax, Podul peste Dunăre de la Brăila va fi folosit cel puțin 120 de ani, așa cum au stabilit proiectanții și constructorii obiectivului. Conducerea companiei de drumuri nu a recepționat încă lucrarea și a anunțat că recepția va fi făcută doar dacă podul va respecta standardele de calitate prevăzute în contract.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,400AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT