0.7 C
București
joi, decembrie 7, 2023
spot_img

Două locuri noi de joacă și un loc pentru practicarea sportului, în Grădina Cișmigiu

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță că începând de astăzi sunt redeschise două locuri de joacă și un loc pentru practicarea sportului în Grădina Cișmigiu, după finalizarea procesului de modernizare:

‘Mă bucur să vă anunț că de astăzi redeschidem două locuri de joacă și un loc pentru practicarea sportului în Grădina Cișmigiu, după finalizarea procesului de modernizare.
Celelalte două locuri de joacă existente în parc vor fi redeschise în maxim două săptămâni.
Aceste spații sunt complet modernizate, cu toate elementele înlocuite și aduse la standardele de siguranță ale anului 2023.
Locurile de joacă sunt incluzive, au minim 2 elemente (leagăne, carusele, etc.) destinate copiilor cu diferite forme de dizabilități.
Pentru modernizarea celor 40 de locuri de joacă din parcurile administrate de PMB, a fost necesară demararea unei investiții ample, având în vedere faptul acestea nu au mai fost reparate/modernizate din anul 2010, motiv pentru care au ajuns la un grad de uzură foarte mare.
Până în prezent, am modernizat 10 spații de joacă, iar pentru restul de 30 suntem în procedură de achiziţie prin Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București.
Toate locurile de joacă pe care le administrăm vor fi complet modernizate până la sfârşitul anului viitor.”

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,400AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT