6.4 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Fără apă caldă până mâine. ELCEN anunță un scurtcircuit la stația de tratare a apei din cadrul CET București Sud

Scurtcircuit la stația de tratare a apei din cadrul CET București Sud.
Centrala va reveni la parametri normali de funcționare în cursul zilei de mâine:
„Miercuri, 3 mai, un scurtcircuit produs la stația de tratare a apei din cadrul CET București Sud a condus la declanșarea cazanului nr 4 și a turbinei cu abur nr 3, ceea ce a condus la indisponibilizarea centralei.
Echipele de reparatori și electricieni ale ELCEN au intervenit imediat pentru a remedia situația apărută, astfel că la ora 17 s-a reușit punerea parțială sub tensiune a stației de tratare a apei.
Sarcina termică va fi preluată de un cazan de apă fierbinte care va fi pornit în cursul acestei seri, astfel încât se va relua în scurt timp livrarea agentului termic din CET București Sud.
Facem toate eforturile pentru a reveni cât mai repede la schema normală de funcționare. Revenirea se va face progresiv.
Estimăm că în această seară, CET București Sud va livra agent termic la o temperatură redusă față de comanda Termoenergetica, urmând ca în cursul zilei de mâine să se revină la parametrii de funcționare corespunzători.
Regretăm situația apărută.
Asigurăm locuitorii racordați la sistemul de termoficare din București că angajații ELCEN fac la acest moment tot ce le stă în putință ca să reducă cât mai mult disconfortul creat.”, transmite ELCEN.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,400AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT