22.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
spot_img

În București se deschide Adoptă la Arenă, cel mai mare târg de adopții de animale de companie

50 de câini sănătoși și deparazitați, vaccinați și deparazitați sunt oferiți spre adopție la cel mai mare târg de adopții de animale de companie din București, care va avea loc duminică la Arena Națională

Iubitorii de animale sunt așteptați duminică la Arena Națională, la cea de a doua ediție a evenimentului „Adoptă la Arenă”, cel mai mare târg de adopții de animale de companie din București.

Potrivit primarului Nicușor Dan, sunt propuși spre adopție peste 50 de câini sănătoși, deparazitați, vaccinați, microcipați și sterilizați, din adăposturile ASPA. De asemenea, peste 20 de pisici de la asociațiile partenere așteaptă să își găsească o casă nouă.

În cadrul evenimentului, care promovează un stil de viață activ și sănătos, de la ora 14:00, va avea loc un cros pentru oameni și câini, pe o distanță de 1 km, pe inelul exterior al Arenei Naționale. Ultramaratonistul Andrei Roșu și câinele lui, Hoka, vor da startul.

De-a lungul întregii zile se vor derula activități diverse și foarte atractive, pentru toate vârstele. Vor fi spectacole pentru copii, momente de jonglerii și acrobații, demonstrații de dresaj și agilitate, dar și de karate și dansuri și multe altele.

„ADOPTĂ LA ARENĂ! este mai mult decât un târg de adopții de câini și pisici, este evenimentul de weekend unde puteți veni cu întreaga familie, pentru că am pregătit multe activități atât pe gazon, cât și pe scenă.
👉 La ora 10:30, dresorii de la Clubul Cainilor Utilitari vor realiza demonstrații de dresaj și agility cu câinii lor.
👉 La ora 11.00 începe spectacolul Întâlnire cu Onix și Barton, pus în scenă de Opera Comică pentru Copii. Tot artiștii OCC, pe parcursul zilei, vor derula o paradă în costume de animale.
👉 La ora 12.00 ne bucurăm de dansuri sportive, realizate de Academia-Campionilor.
👉 La ora 13.00 intră în scenă Clubul Sportiv Akura, cu demonstrații de karate.
👉 La ora 14.00 avem demonstrații de grooming canin, realizate de stiliștii Lofty Pets.
👉 La ora 15.00, artiștii de la Circul Metropolitan Bucuresti au pregătit un moment de jonglerii și acrobații.
👉 La ora 16.00, jandarmii Diviziei Canine din cadrul Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti vin să ne arate exerciții interesante cu câinii de serviciu.
👉 Pe tot parcursul evenimentului ne bucurăm de activități sportive și de jocurile copilăriei: șotronul pe gazon, săritul corzii, elasticului, fotbal, ping pong și multe altele, potrivite de la mic la mare. Iar antrenorii de la CSM Bucuresti vor forma grupuri cu copiii prezenți la eveniment pentru a juca tenis și volei.”, transmite ASPA.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,800AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT