32.1 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
spot_img

Mâine se deschide circulația pe lotul 2 al Autostrăzii de Centură București Nord, între nodul rutier cu DN1 și nodul rutier cu Autostrada București – Ploiești!

Pe 29 noiembrie , de la ora 15:00, se deschide circulația pe primul lot al Autostrăzii de Centură București (A0). Este vorba despre lotul 2 Nord, între nodul rutier cu N1 și nodul rutier cu A3 (Autostrada București – Ploiești)!

Cristian Pistol, Directorul General al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, anunță că din cei 19 km finalizați se va circula momentan pe aproximativ 10 km, iar anul viitor, după asigurarea legăturii de lotul 3, A0 Nord, circulația va fi posibilă la profil de autostradă între DN1 și DN2 pe 21 de km:

„Construcția efectivă a lotului 2 al A0 Nord a început în luna august 2022 și a fost finalizată cu 7 luni mai devreme față de termenul contractual.

Asocierea de firme românești, SC SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL, a avut la dispoziție 831,92 milioane de de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport.”

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,800AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT