18.6 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Marșul motocicliștilor, astăzi, în București. Iată traseul

Brigada Rutieră dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor de circulație sâmbătă, când, în Capitală se va desfășura un marș pe motociclete.

Marșul pe motociclete va avea loc sâmbătă, între orele 11.00-12.30.

Astfel, între orele 11.00-11.30, are loc adunarea participanților în parcarea din fața Gării Băneasa – Fântâna Miorița, iar între orele 11.30-12.30, se deplasează coloana de motociclete pe banda I de circulație pe traseul: Șos. București-Ploiești – Piața Presei Libere (pe deasupra pasajului) – Bd. Regele Mihai I – Arcul de Triumf – Șos. Kiseleff – Piața Victoriei – Calea Victoriei – dreapta Bd. Regina Elisabeta – Splaiul Independenței – Str. Petre Popovăț – Calea Crângași – Str. Mehadia – punct final incinta Platforma Industrială Granmetal.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor de circulație și solicită șoferior să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenția lor de a traversa a fost înțeleasă de către șoferi.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,600AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT