1.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
spot_img

Nicușor Dan anunță reparea străzilor din toate cele 6 sectoare ale Capitalei

Primarul general Nicușor Dan anunță, miercuri, demararea unui amplu proces de reparații a străzilor din toate cele 6 sectoare ale Capitalei.

Edilul spune că încă de săptămâna trecută, Administrația Străzilor București a început lucrările de reparații la carosabil și pe trotuare:

„Astfel, timp de 6 luni, se va interveni pe 78 de artere din București, printre care Șoseaua Pipera, Șoseaua Fundeni, Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Mihai Bravu, Bd. Unirii, Splaiul Unirii, Splaiul Independenței, Bd. Timișoara.

De asemenea, sunt reparate trotuarele aferente unui număr de 24 de străzi și bulevarde.

În aceeași perioadă, se trasează marcaje rutiere pe 50 de artere intens circulate precum Șoseaua Kiseleff, Bd. Aviatorilor, Bd. Charles de Gaulle, Calea Floreasca, Bd. Mihai Bravu, Șoseaua Grozăvești, Splaiul Independenței, Bd. Poligrafiei, Bd. Bucureștii Noi.

Totodată, se trasează marcaje specifice unităților de învățământ în jurul a 24 de școli, grădinițe și licee, precum Colegiul Național Mihai Viteazu, Școala nr. 56, Școala nr. 24, Școala nr. 27, Școala nr. 139, Școala nr. 147, Șoala nr. 130, Grădinița nr. 245.

În cadrul lucrărilor, se montează și indicatoare rutiere “trecere pentru pietoni” cu lămpi cu leduri și alimentate de la panou fotovoltaic care marchează trecerile pentru pietoni în 80 de locații.”, transmite Nicușor Dan.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,400AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT