27.6 C
București
joi, iunie 13, 2024
spot_img

Operatorii de salubritate, amendați pentru gheața necurățată din Piața Universității și Bdul Unirii

Operatorii de salubritate din sectoarele 3 și 4 au fost amendați cu 5.000 lei pentru faptul că nu au curățat în mod corespunzător zăpada și gheața din Piața Universității și de pe trotuarele aferente Bd. Unirii:
‘Amenzile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor H.C.G.M.B. 345/2020 de către polițiștii locali din cadrul Direcției Centrului Istoric și ai Direcției Control, care au verificat modul în care operatorii de salubritate și-au îndeplinit atribuțiile asumate în programul de deszăpezire la nivelul Municipiului București.
De asemenea, polițiștii locali au aplicat amenzi în valoare de 22.000 lei pentru 11 persoane juridice, precum și 4 avertismente verbale, pentru nerespectarea prevederilor H.C.G.M.B. nr.120/2010 de către persoanele fizice și juridice privind obligația acestora de îndepărtare a țurțurilor formați la nivelul acoperișului si curățarea zăpezii și a gheții formate pe trotuarele aferente imobilelor unde domiciliază sau își desfășoară activitatea”, anunță Primăria Municipiului București.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,800AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT