32.1 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
spot_img

Piața Matache intră în reconstrucție

Consiliul Local Sector 1 a aprobat, în şedinţa de joi, documentaţia şi indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea Pieţei Matache, a anunţat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand:

„O zi istorică astăzi pentru București. După 10 ani de nedreptate, reconstrucția Pieței Matache intră de azi în linie dreaptă.

Consiliul Local Sector 1 a aprobat în ședința de astăzi documentația tehnico – economică și indicatorii tehnico economici ai obiectivului de investiții “Modernizare și și refuncționalizare/realizare construcție nouă – Piața Matache”. Este un proiect cheie pentru întreaga comunitate și pentru istoria acestui oraș.

A fost o muncă intensă timp de doi ani la faza birocratică a acestui proiect la care am lucrat împreună cu arhitecți de renume cu membrii ai comunității din zonă, comercianții din piață și societatea civilă. În elaborarea proiectului am ținut cont de nevoile de modernizare ale întregului cartier și de cerințele de conservare a clădirilor de patrimoniu care dau farmec acestui oraș.”

platformamatache.ro / Dragoș Lumpan

 

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,800AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT