18.6 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Polițiștii locali din toată țara protestează astăzi și mâine în fața Ministerului Dezvoltării

Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România (FNSUPLR), afiliată la BNS, va organiza de azi un miting de protest în fața Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Protestul va avea loc în perioada 12-13 martie 2024, începând cu ora 11:00, când Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală România (FNSUPLR) va organiza un miting de protest în fața Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Principalele revendicări sunt: respectarea în totalitate a prevederilor legii 155/2010, inclusiv art. 35, lit. b (articol referitor la încadrarea activităţii în condiţii deosebite, speciale sau alte condiţii de muncă, potrivit legii); acordarea de compensații pentru efectuarea serviciului în SDSL; introducerea în sesiune legislativă a proiectului POCA elaborat de MDLPA; acordarea normei de hrană în mod obligatoriu; transformarea unui post la mia de locuitori în un polițist local la mia de locuitori; statutul polițistului local.

Blocul Național Sindical reamintește că, la începutul lunii decembrie 2023, Federația Națională a Sindicatelor Unite din Poliția Locală a demarat o campanie publică pentru a atrage atenția importanței existenței polițiștilor locali în societate. Campania se intitulează #șinoiexistăm.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,600AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT