1.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
spot_img

Prime pentru profesori și personalul nedidactic. Când intră banii și care sunt sumele?

Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că în această lună se vor acorda prima de carieră didactică pentru cadrele didactice și personalul didactic auxiliar și prima de carieră profesională pentru personalul nedidactic:

„Cel mai important moment de astăzi – întâlnirea de la Guvern cu reprezentanții sindicatelor, în care am reconfirmat, împreună cu membrii executivului, angajamentele luate: în această lună se vor acorda prima de carieră didactică în valoare de 1500 de lei pentru cadrele didactice și personalul didactic auxiliar și prima de carieră profesională pentru personalul nedidactic, în valoare de 500 de lei.

Așa cum am spus, voi face tot posibilul pentru îndreptarea inechităților în salarizarea directorilor. Am stabilit astăzi că vom relua, la Ministerul Educației, discuțiile cu reprezentanții federațiilor sindicale pentru a identifica împreună mijloacele concrete în vederea rezolvării cât mai rapide a acestei inechități. De asemenea, voi face tot ceea ce ține de mine pentru ca angajamentele privind creșterea salariilor în învățământ să fie respectate”, transmite Ligia Deca.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,400AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT