18 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Putin, mesaj pentru revoluționari: Mă voi ține de cuvânt

Preşedintele Vladimir Putin a ieșit în această seară pentru a vorbi în fața națiunii despre  rebeliunea mercenarilor Wagner:

„Șantajul şi pornirea unei rebeliuni nu vor avea rezultate. A existat o consultare a societății printr-o poziție mai puternică şi suntem sprijiniți de partidele politice şi de confesiunile religioase.

Toată lumea a fost unită în jurul acestei responsabilități principale legate de soarta patriei mamă. Încă de la început toate acțiunile de neutralizare a acestei amenințări au fost întreprinse.

Acesta revoltă armată ar fi fost oprită şi distrusă în orice caz. În ciuda faptului că şi-au pierdut mințile aceşti oameni care s-au revoltat ar trebui să-şi fi dat seama de acest lucru. În ciuda presiunii exercitată din exterior într-un moment în care tovarășii noștri mor pe front organizatorii revoltei care şi-au trădat ţara au împins în această direcție care trebuie oprită.

Societatea noastră a fost fracturată, iar din cauza eșecului lor pe front am avut şi noi de pierdut.

Trebuie să contracarăm şi de aceea personalul din serviciile militare, soldații, cei din forțele de securitate şi-au dovedit credința, curajul, loialitatea, faţă de eroii care s-au remarcat în această tragedie.

De aceea de la început am făcut paşii necesari ca să evităm o mare vărsare de sânge şi că acțiunile lor sunt respinse de societate. Le mulțumesc soldaților care au luat decizia corectă. Pentru fiecare exista această opțiune, ca soldații să-şi recunoască greșelile. Îi mulțumesc președintelui Aleksandr Lukașenko şi salut contribuţia sa la o soluţie pașnică”, a spus Vladimir Putin.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,600AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT