39.2 C
București
vineri, iulie 12, 2024
spot_img

Restricții de trafic în Capitală pentru ceremonia dedicată Zilei Drapelului Național

Brigada Rutieră a Capitalei anunță restricții de trafic pentru miercuri în Capitală pentru ceremonia dedicată Zilei Drapelului Național, programată de la ora 10.00 în Piața Tricolorului.

Astfel, se va restricționa traficul rutier după cum urmează:

– în intervalul orar 06:00 – 11:00, pe Str. Constantin Mille, între Calea Victoriei și Str. Ion Brezoianu;
– în intervalul orar 08:00 – 11:00, pe Str. Constantin Mille, între Str. Oteteleșanu și Calea Victoriei;
– în intervalul orar 09:00 – 11:00, pe Calea Victoriei și străzile care converg către aceasta, între Str. Ion Câmpineanu și Bd. Regina Elisabeta;
– în intervalul orar 09:00 – 11:00, pe Bd. Regina Elisabeta, banda I de circulație (între intersecția cu Calea Victoriei și intersecția cu Str. Ion Brezoianu, sensul de mers către str. Ion Brezoianu);
– pe durata intonării Imnului Național al României, circulaţia rutieră va fi oprită
şi pe Bd. Regina Elisabeta, între Piaţa Universităţii şi Str. Ion Brezoianu, timp de 5 minute, în intervalul orar 10.00-10.45.

De asemenea, polițiștii anunță că, în vederea asigurării locurilor de parcare pentru autovehiculele participanților la activitate, între orele 06:00-11:00, se va efectua eliberarea parcărilor de pe Bd.
Regina Elisabeta și Str. Constantin Mille.

Brigada Rutieră anunță că va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier și de prevenire a accidentelor de circulație.

Totodată, șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

De asemenea, pietonii trebuie să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenția de a traversa.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,900AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT