27.6 C
București
joi, iunie 13, 2024
spot_img

Restricții de trafic pe Podul Basarab și Pasajul Victoria din București, în acest weekend, pentru…filmări

Brigada Poliției Rutiere anunță că traficul va fi restricționat temporar sâmbătă noaptea pe Pasajul Basarab, iar duminică noaptea în Pasajul Victoria.

Sâmbătă noaptea, între orele 22.00 și 05.00, se vor realiza filmări dinamice pe Podul Basarab, segmentul de drum cuprins între Șos. Cotroceni și Bd. Banu Manta, cu întreruperea traficului rutier și pietonal, anunță polițiștii rutieri din Capitală.

De asemenea, duminică, de la ora 16.00, până luni dimineață, la ora 06.00, pentru același lucru, se va restricționa circulația autovehiculelor în Pasajul Victoria, sensul dinspre Str. Dr. Iacob Felix către Bd. Iancu de Hunedoara, cu restricționarea intermitentă a traficului rutier, sub supravegherea polițiștilor rutieri.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri:

„Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa”

 

Sursă foto: Facebook Nicușor Dan

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,800AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT