1.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
spot_img

S-a surpat Calea Victoriei. Traficul este restricționat până miercuri

Traficul rutier a fost restricționat, marți seara, pe Calea Victoriei, pe segmentul de la intersecția cu str. Dem I Dobrescu până la b-dul Regina Elisabeta, din cauza unei avarii, respectiv o surpare în subteran.

Brigada Poliției Rutiere a instituit restricții la intersecția Calea Victoriei – str. Dem I Dobrescu, sensul de mers către b-dul Regina Elisabeta, pentru a facilita intervenția lucrătorilor Apa Nova care intervin pentru a remedierea avaria.

Potrivit Apa Nova, a fost oprită scurgerea apei și vor continua lucrările pentru remedierea avariei până miercuri.

”Echipele operaţionale lucrează dedicat la desfăşurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care consumatorii pot fi afectaţi. Apa Nova cere scuze bucureştenilor pentru disconfortul creat”, este mesajul Apa Nova.

”Lucrători din cadrul Brigăzii de Poliţie Ruieră au aplicat restricţii de trafic la intersecţia Calea Victoriei / str. Dem I Dobrescu, sensul de mers către b-dul Regina Elisabeta, pentru a facilita intervenţia lucrătorilor Apa Nova în vederea remedierii avariei”, a anunţat Primăria Capitalei.

Traficul rutier va rămâne restricţionat pe Calea Victoriei, segmentul de drum de la intersecţia cu str. Dem I Dobrescu, până la b-dul Regina Elisabeta.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,400AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT