18 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Sebastian Burduja: îi bat măr și pe Gabriela Firea, și pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Municipiului București

Ministrul Energiei și Președintele PNL, Sebastian Burduja, este convins că va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei:
„Da, sunt convins că îi bat măr și pe Gabriela Firea, și pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Municipiului București. Nici nu e greu. Două treimi dintre bucureșteni nu îi vor nici pe unul, nici pe altul. Iar Bucureștiul a ajuns o mocirlă, un dezastru: traficul, termoficarea, spitalele, drogurile scăpate de sub control în școli și în clădirile de patrimoniu lăsate de izbeliște. Totul e blocat, totul e mâzgălit.
Bucureștenii s-au săturat de experimente, de cumetrii, de nepăsare. De votat răul cel mai mic. De pretexte, scuze și victimizare.
Bucureștenii vor o nouă generație. O nouă viziune, soluții și profesioniști. Eu asta am făcut la Bancă Mondială la Washington, patru ani, ca expert în dezvoltare regională și urbană. Asta am studiat la Stanford și Harvard. Iar de livrat am livrat rezultate — și la Digitalizare, și la Energie.
Orașul ăsta trebuie să rupă ritmul. Bucureștenii merită mai mult, mult mai mult. De asta nu am nicio emoție că vom reuși. Și chiar nu pot să stau pe margine să mă uit cum, încă patru ani, Capitala României se face praf”

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,600AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT