39.2 C
București
vineri, iulie 12, 2024
spot_img

Trei oferte depuse pentru a livra minicentrale de termoficare Primăriei Capitalei

Trei oferte au fost depuse pentru livrarea de minicentrale de termoficare Primăriei Capitalei, care urmează să fie instalate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienți, a anunțat sâmbătă Nicușor Dan, primarul general:

„Avem 3 oferte depuse în cadrul procedurii de achiziție a celor 20 de mini centrale termice care vor fi amplasate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienți.
Urmează etapa de analiză a ofertelor, astfel încât Compania Municipală Energetica Servicii să desemneze câștigătorul în cel mai scurt timp.
Prin achiziţia celor 20 de capacităţi modulare, vom asigura, începând cu următorul sezon rece, furnizarea optimă a agentului termic şi apei calde pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente şi aproximativ 40.000 de locatari din toate cele 6 sectoare.
Centralele vor fi amplasate în anumite puncte termice, situate la capetele de rețea unde funcționarea a fost deficitară și unde agentul termic a fost livrat în parametrii insuficienți. Este vorba despre patru puncte termice din sectorul 1, șase din sectorul 2, alte trei puncte termice din sectorul 3, unul în sectorul 4, trei în sectorul 5 și alte trei în sectorul 6.”

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,900AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT