32.1 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
spot_img

Trenuri blocate în gări din cauza ninsorilor abundente. CFR Călători: sunt posibile și alte decalări

Ninsorile abundente și viscolul au generat întreruperea accidentală a traficului feroviar în stația Mărășești și îngreunarea circulației în zona macazelor, anunță CFR Călători. Trei trenuri staționează, iar mai multe înregistrează întârzieri.

„Condițiile atmosferice nefavorabile (ninsori abundente) și vântul puternic (viscol) au generat întreruperea accidentală a traficului feroviar în stația Mărășești și îngreunarea circulației în zona macazelor”, potrivit unui comunicat de presă al CFR Călători.

Trei trenuri staționează, respectiv IR 1665 Bucureşti Nord– Iași staționează în Mărășești, IR 1664 Iași – București Nord staționează în stația General E. Grigorescu, iar R 7575 Galați –Mărășești staționează în stația General E. Grigorescu.

„Mai multe trenuri înregistrează întârzieri și, în funcție de evoluția fenomenelor meteo și a condițiilor de circulație, pe raza regionalelor Galați și Iași, pot interveni restricționări temporare ale circulației trenurilor pe anumite intervale de stații și în următoarele ore traficul de pasageri fiind preluat de celelalte garnituri din graficele de circulație. Programul de circulație în zonele afectate de vremea nefavorabilă se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. În funcție de evoluția fenomenelor atmosferice, sunt posibile și alte decalări ale orariilor trenurilor. CFR Călători este în permanent contact cu managerul infrastructurii feroviare, CFR SA pentru rezolvarea operativă a tuturor problemelor, astfel încât toate trenurile și călătorii să ajungă la destinație în siguranță”, arată CFR călători.

te-ar putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

rețele de socializare

3,913CititoriConectați-vă
21,800AbonațiAbonați-vă

PUBLICATE RECENT